Bij Jongia willen we onszelf blijven vernieuwen: WRK.frl/ helpt daarbij!

Lees hoe WRK.frl/ heeft bijgedragen aan het vinden van een baan bij de SMI Groep en hoe deze ontmoeting heeft geleid tot een succesvolle samenwerking. Ontdek hoe WRK.frl/ bedrijven zichtbaarheid biedt en de kracht van ontmoeting benadrukt.

Nieuws
SMI groep logo witte letters rode achtergrond

‘SMI verraste en interesseerde me direct’

IPF WRK 3 Min
René Krijnsen directeur SMI Van der Ploeg

‘Zonder WRK.frl/ had ik mijn huidige baan nooit gevonden. Dat durf ik wel te stellen. Want ondanks dat ik een groot netwerk heb in de industrie in Noord-Nederland, kende ik de SMI Groep niet. Dat veranderde toen ik werd gevraagd om mee te denken over Friese kansen en WRK.frl/.’

Interessante gesprekken

‘Tijdens een interview over mijn ervaringen met WRK.frl/ maakte ik kennis met Bert Spijksma, één van de eigenaren van de SMI Groep. Na die eerste kennismaking volgden een aantal interessante gesprekken. SMI verraste en interesseerde me eigenlijk meteen. Bert en ik kwamen tot de conclusie dat ik goed bij het bedrijf zou passen en we graag wilden samenwerken. Nu ben ik directeur van één van de onderdelen van SMI.’

Wat Friesland te bieden heeft

‘Ik ben al vanaf het begin enthousiast over WRK.frl/: het platform maakt inzichtelijk wat Friesland allemaal te bieden heeft en wat voor moois hier wordt gemaakt. Dat is lang niet altijd zichtbaar. En dat is zonde. WRK.frl/ geeft bedrijven de kans om beter zichtbaar en vindbaar te worden. Voor werkzoekenden, maar ook voor andere bedrijven. Daardoor wordt het makkelijker om goede werknemers te vinden én om als bedrijven onderling samen te werken en elkaar te versterken.’

De kracht van ontmoeting

‘SMI is nog steeds nauw betrokken bij WRK.frl/. We geloven we enorm in de kracht van ontmoeting. Tijdens open dagen en andere gelegenheden zetten we graag onze deuren open. Kom maar langs, ontdek wat we hier doen en of dat iets voor jou is. Mensen ontmoeten, ergens mogen binnenkijken, dát is hoe je enthousiast wordt over een bedrijf. Mijn eigen ervaring is daar het bewijs van.’