Henri Willig Groep
- Internationals welcome
- Techniek, productie en bouw
Henri Willig is een snel groeiende, onafhankelijke veehouder, kaasproducent, retailer en exporteur die sinds 1974 succesvol is in het exclusieve kaassegment. Henri Willig kent een sterke positie in de nationale en internationale markt voor Hollandse kaas- en biologische kaasspecialiteiten. De totale organisatie omvat een veehouderij, 2 kaasmakerijen, 40 winkels in Nederland, Duitsland en Oostenrijk, een Grand Café en een Webshop.
Wil jij werken in een wereld waar ambacht en de meest moderne productietechnieken samenkomen en sta je te popelen om carrière te maken tot Allround Kaasmaker of Medewerker Verpakken / Proces Operator binnen de afdeling Logistiek ? Dan biedt Kaasmakerij Henri Willig jou de juiste werkomgeving om jouw droom te verwezenlijken.
Kaas maken
Er zijn in Nederland aardig wat Kaasmakers, maar er is maar één Kaasmakerij Henri Willig. Een familiebedrijf waar je als Operator Kaasmakerij het ambacht van kaasmaken, namelijk de melkverwerking en het kaasmaken zelf, van begin tot einde leert beheersen. Een unieke combinatie in Nederland. En natuurlijk in een technologisch geavanceerde productieomgeving.
Tijdens een uitgebreide inwerkperiode ga je nauw samenwerken met ervaren collega’s die jou wegwijs maken in het vak. Na de inwerkperiode krijg je – mits nog niet in jouw bezit – de gelegenheid om je Voedingsmiddelentechnologie MBO3 en VOB Kaas MBO4 te behalen, naast de eigen cursussen en trainingen die de Henri Willig Academy aanbiedt. Bij Kaasmakerij Henri Willig begin je dus niet alleen aan een nieuwe baan, maar vormt je baan de start van je eigen groeipad!
Je werkt volgens een vijf ploegenrooster waarbij je zes dagen werkt en vervolgens vier dagen vrij bent (je werkt gemiddeld 33,6 uur per week).
Kaas behandelen
De Operator Behandellijn en Allround Medewerker verpakken vormen samen met hun kennis en inzicht in geautomatiseerde processen een belangrijke schakel in de opslag en behandeling van de verschillende kaasspecialiteiten van Kaasmakerij Henri Willig.
Bij Kaasmakerij Henri Willig is de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in het uitbouwen en verbeteren van de fabriek in Heerenveen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de implementatie van een (gerobotiseerde) verpakkingslijn, een kaasbehandellijn en een geheel vernieuwd, vergroot en geautomatiseerd kaaspakhuis. Je krijgt te maken met de modernste robots en AGV’s uit de zuivelindustrie én met ambachtelijke speciaalkazen die wereldwijd prijzen in de wacht slepen.
De Operator en allround medewerker verpakken vormen met hun kennis en inzicht in geautomatiseerde processen een belangrijke schakel in de opslag en behandeling van de verschillende kaasspecialiteiten van Kaasmakerij Henri Willig.